Joulukuun horoskooppi

Kentauri 23.11.–21.12. (jästien jousimies)
Joulukuun ja samalla koko vuoden kaksi viimeistä viikkoa ovat ihastumisten ja rakastumisten aikaa, koska viehätysvoimasi on noina aikoinaan suurimmillaan, mutta jo joulukuun alusta lähtien pystyt luomaan yllättävän hyvin kontakteja mielenkiintoisiin tyyppeihin.
Kuukauden vinkki: Älä elä menneessä tai ajattele liikaa tulevaisuutta, koska sillä voi olla kohtalokkaat seuraukset.

Feeniks 22.12.–19.1. (jästien kauris)
Feeniksen elämässä on luvassa joulukuun aikana yllättäviä käänteitä ja radikaaleja muutoksia. Kenties esimerkiksi saat uuden työpaikan, aloitat uuden harrastuksen tai sosiaalisissa suhteissasi tapahtuu jotain isoja muutoksia.
Kuukauden vinkki: Stressaaminen ja liika kiire ei tee ihmiselle hyvää. Yritä karsia menojasi.

Vedenväki 20.11.–19.2. (jästien vesimies)
Joulukuun ajan koko elämäsi saattaa tuntua tylsältä ja rutiininomaiselta arjen suorittamiselta, koska joulua lukuunottamatta elämässäsi ei tapahdu mitään erityisen mielenkiintoista tai jännittävää. Yritä kestää, sillä 2013 alkuvuodesta on luvassa uusia asioita ja yllätyksiä senkin edestä.
Kuukauden vinkki: Sinun ei tarvitse pitää kaikista ihmisistä, mutta yritä tulla toimeen kaikkien kanssa. Se helpottaa elämääsi huomattavasti.

Merikäärmeet 20.2.–20.3. (jästien kalat)
Luova, intuitiivinen, herkkä ja psyykkinen luonteesi tulee tässä kuussa esiin erityisellä tavalla. Et kykene oikein ajattelemaan asioita järkevästi vaan teet kaikki ratkaisut tunteella. Joulukuun loppua kohden ajatustapasi alkaa kuitenkin vähitellen palaamaan takaisin normaalille tasolle.
Kuukauden vinkki: Jos sinulla ei ole vielä mitään luovuutta vaativaa harrastusta, kannattaisi ehkä miettiä sellaisen aloittamista. Olisiko vaikka runojen kirjoittaminen, kuvataide tai näytteleminen sinun juttusi?

Kaksisarvinen 21.3.–19.4.(jästien oinas)
Kaksisarviset kaipaavat joulukuussa vaihtelua rutiininomaiseen arkeen ja sitä onkin joulunvieton ja loman myötä tulossa ainakin joissain määrin. On hyvin todennäköistä, että kaksisarvinen kohtaa joulukuun aikana jonkun uuden ihmisen, joka tulee vaikuttamaan hänen elämässään vielä monta vuotta.
Kuukauden vinkki: Jos tapanasi on jättää asiat viime tinkaan, pyri tavastasi eroon. Hoidan koulu- ja työhommat heti pois alta.

Yksisarvinen 20.4.–20.5. (jästien härkä)
Tässä kuussa yksisarviselle kaikki tuntuu olevan mahdollista. Sinulla on mahdollisuus onnistua mihin ikinä ryhdytkään. Jos saat joulukuussa jonkin päähänpiston liittyen johonkin uuteen projektiin tai toimintatapaan, toteuta se samantien, koska juuri nyt mikään ei voi mennä pieleen.
Kuukauden vinkki: Luota itseesi, tekemääsi työhön ja suunnitelmiisi. Joulukuun aikana tulet huomaamaan, että muut arvostavat niitä paljon enemmän kuin sinä itse.

Kaksipäinen vesilisko 21.5.–20.6. (jästien kaksoset)
Kalenterisi pursuilee ja sinusta tuntuu, että vuorokauteen pitäisi saada ainakin viisi tuntia lisää. Juokset koko kuukauden milloin missäkin kissanristiäisissä eikä loppua kiireelle tunnu näkyvän. Ole kärsivällinen, kaikki kyllä järjestyy ainakin ennen helmikuuta.
Kuukauden vinkki: Muista nukkua, vaikka olisit kuinka kiireinen. Huonosti nukutut yöt tarkoittavat lähes poikkeuksetta normaalia huonompaa työn laatua.

Tulirapu 21.6.–22.7. (jästien rapu)
Olet luonteeltasi ystävällinen, avulias ja kuuntelet toisten murheita. Erityisesti tässä kuussa kannattaa olla varuillaan, koska ympärillesi voi pyrkiä joitakin sellaisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet vain lempeydestäsi ja hyväksi käyttävät uhrautuvaa luonnettasi.
Kuukauden vinkki: Laadi budjetti äläkä luista siitä silmuakaan. Tuliravuilla on taipumusta vastuuttomaan rahankäyttöön etenkin loppuvuodesta.

Sfinksi 23.7.–22.8. (jästien leijona)
Sfinksit puhuvat ja kuuntelevat joulukuussa erityisellä tarkkuudella. Jos esimerkiksi ärsyttävä pomosi tai riidan vuoksi etääntynyt luokkatoverisi on sfinksi, hänen kanssaan kannattaa puhua asiat selviksi, koska tässä kuussa se hoituu helposti. Jos itse olet sfinksi, kannattaa myös avata suunsa, sillä juuri nyt saat tahtosi läpi asiassa kuin asiassa.
Kuukauden vinkki: Nyt on hyvä aika elämäntaparemontille. Jätä noidankattilakakut ja suklaasammakot kauppaan. Niiden syömisen sijaan etsi varaston pohjalta vanha luutasi ja ala huispaamaan. Tässä kuussa itsekuri on maksimaalinen.

Veela 23.8.–22.9. (jästien neitsyt)
Yleensä haluat kaiken olevan täydellistä ja teet työsi niin huolellista kuin mahdollista, mutta joulukuussa otteesi alkaa lipsua. Ehkäpä syynä on joku mielenkiintoinen noita tai velho, johon olet mennyt ihastumaan tai sitten tämä on vain orastavasta talvesta johtuvaa masennusta.
Kuukauden vinkki: Muista pitää yhteyttä ystäviisi, jos et halua heidän katoavan ympäriltäsi kuin tuhka tuuleen.

Muistipallo 23.9.–23.10. (jästien vaaka)
Sinua on jo pitkään kyllästyttänyt jokin asia elämässäsi. Ehkä se on vanha harrastus tai epämiellyttävä vastuutehtävä. Tässä kuussa muistipallot kuitenkin päättävät hankkiutua eroon pelkästään harmia aiheuttavista rutiineistaan ja se on hyvä päätös.
Kuukauden vinkki: Muistipallo ja Veela sopivat yhteen lähes täydellisesti. Jos siis lähelläsi on joku kiinnostava henkilö, joka on syntynyt 23.8.-22.9., yritä tutustua häneen paremmin.

Salamanteri 24. 10.– 22. 11. (jästien skorpioni)
Koko joulukuun ajan salamanterin tunteet ovat sekavat ja mielentila levoton. Hän ei oikein tiedä, mitä elämältään haluaisi. Etenkin isompien valintojen edessä salamanterien tunteet heittelevät laidasta laitaan eikä kukaan oikein osaa ottaa niistä selkoa.
Kuukauden vinkki: Ala kirjoittaa päiväkirjaa. Se selkeytti tunteita huomattavasti.

Kirjoittanut: Jonathan Clark (Tylypahkan taikakoulu)

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.