Halloween on pian täällä, oletko valmis?

Halloween ja kaikki siihen liittyvät juhlallisuudet lähestyvät. Oletko sinä jo valmistautunut tähän tulevaan suurtapahtumaan? Juhlinta on levinnyt laajalle ympäri maailman ja juhliin kuuluu koristuksia, hyvää ruokaa ja tietenkin oikeanlaista pukeutumista. Tässä pari vinkkiä viime hetken valmisteluihin.

1. Tuunaa juhla-asustasi persoonallinen

Älä tyydy käyttämään samaa asua kuin viime vuonna tai käyttämään suoraan kaupan hyllyltä saatua asua. Tuunaa asusi sopivammaksi veriroiskeilla, repimällä kangasta paikoitellen tai lisäämällä jokin sopiva koru. Varsinkin naispuoliset lukijat voivat myös tehdä asusta persoonallisemman laukkuvalinnallaan. Aina voi myös lisätä silmiä peittävän naamion tai jotain muuta jännää.

Tarkasta myös mahdolliselta seuralaiseltasi, miten hän on ajatellut pukeutua. Voitte keksiä jonkin yhteisen asuidean tai yksityiskohdan asuun. Esimerkiksi samanväriset solmiot kummallakin. Tai jos toinen on verinen, voi toisella olla verta tippuva veitsi takataskussa.

2. Juhlakoristeiden asettelu on tärkeämpää kuin niiden laatu

Mikäli et ole saanut hankittua Halloweenjuhliin tarpeeksi suurta määrää koristeita, voit aina käyttää kaksonnustemppuja ja kopioida koristeitasi. Voit myös oman osaamisesi puitteissa muuttaa tai värjätä esineitä oransseiksi ja mustiksi Halloween-teemaan sopivaksi. Paperista saa myös helposti ihan vaan silppua, jota voi leijuttaa katonrajaan, eikä siitä näe kauempaa, mitä se on.

Asettele koristeet sopivasti niin, että siisteimmät ja jännittävimmät koristeet ovat näkyvimmillä paikoilla. Erityisesti ovenpieleen ja tarjoilupöytään kannattaa panostaa. Muut koristelut ovat toissijaisia, eikä kukaan kuitenkaan muista niitä yhtä hyvin kuin esimerkiksi pääkallosta tarjoiltua boolia.

3. Älä jätä kaikkea viimeiseen yöhön

Juhlista tulee paljon mukavammat, jos ehdit nukkua kunnolla edeltävän yön. Halloweenina on tarkoitus pitää hauskaa pitkälle yli puolen yön ja tarvitset kaiken energian. Hoida siksi valmistelut jo aiemmin viikolla ja nuku kunnolla ennen juhlimaan lähtemistä.

Kannattaa myös syödä tarpeeksi ennen juhliin lähtöä, niin nälkä ei pääse yllättämään. Vaikka monet Halloweenherkut ovatkin oikein hyviä, voi liika karkin syöminen tai kummitusten juhlissa käyminen latistaa ruokahalua. Lisäksi alkoholin nauttiminen on paljon turvallisempaa täydellä vatsalla, kun ei niin helposti tule pahoinvoivaksi.

Nyt pitemmittä puheitta, HURJAN HAUSKAA HALLOWEENIA IKIMUSTEEN LUKIJOILLE!

Kirjoittanut Päätoimittaja Maurice Poulin

Tietoja Kata

Sivuston ja blogin takana piileksii kahden lapsen äiti, joka on fanittanut Harry Potteria jo vuodesta 2000. Tarkemman esittelyn löydät täältä. Henkilökohtaisemmat Katan arkeen ja mielipiteisiin liittyvät artikkelit löytää kategorioista; Arkipäivä, Elämänvaiheita, Lapsi ja Pohdinta.
Kategoria(t): Artikkeli Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.