Ammatinvalintatesti

Etkö millään keksi, mitä tekisit koulun jälkeen? Vai eikö työnteko kiinnosta lainkaan? Etkö tiedä, mitkä ovat vahvuutesi? Tämä testi antaa opiskelumotivaatiollesi siivet, sillä kunnollinen tavoite tekee ihmeitä! Vastaa kysymyksiin rehellisesti, niin saat tietää ammatin, joka sopii juuri sinulle. Testin tulokset voit tulkita artikkelin lopusta.

Valitse jokaisesta kohdasta sinua parhaiten kuvaava vaihtoehto.

A.

 1. rohkea
 2. fiksu
 3. luotettava
 4. nopea
 5. toimin ripeästi tiukassa paikassa
 6. pysyn rauhallisena ongelmatilanteissa/paineen alla

B.

 1. peloton
 2. haen turvaa ryhmästä
 3. itsenäinen
 4. osaan toimia ryhmässä
 5. osaan noudattaa ohjeita
 6. osaan soveltaa ohjeita tarpeen tullen

C.

 1. valmis pitkään jatko-koulutukseen
 2. valmis pitkiin opintoihin ministeriössä
 3. valmis oppimaan ammattia harjoittaessa
 4. valmis kokemaan pettymyksiä työssäni
 5. valmis opiskelemaan ahkerasti ja ottamaan vastuuta
 6. valmis opintojaksoon mentorin kanssa

D.

 1. oikeudenmukainen
 2. virallinen
 3. osaan pitää salaisuuden
 4. hyvät johtamistaidot
 5. hyvä muisti
 6. nokkela

E.

 1. en pidä pimeyden voimista
 2. en pidä rikollisista
 3. en pidä utelijoista
 4. en pidä häviämisestä
 5. en pidä epäonnistumisesta
 6. en pidä yllätyksistä

Tulkitse vastauksesi:

Eniten 1-vastauksia: Olet ilmiselvä aurori! Vihaat pimeyden voimia ja haluat omistaa urasi niiden käyttäjien heivaamiselle Azkabaniin. Olet peloton ja rohkea sekä valmis pitkään oppimisjaksoon ja koulutukseen ennen kuin urasi lähtee nousukiitoon.

Eniten 2-vastauksia: Sinä toimit älysi varassa ja olet varmasti oiva valinta taikalainvartijaksi. Haet turvaa ryhmästä ja toimit sen mukana vetäen yhtä köyttä muiden kanssa. Inhoat ihmisiä, jotka kuvittelevat voivansa nousta lain ja taikaministeriön yläpuolelle.

Eniten 3-vastauksia: Rakastat salaperäisyyttä ja mystisyyttä ja siksi taikaministeriön salaperäisyyksien osasto on oiva työpaikka sinulle. Olet valmis oppimaan osastolla toimimisen salat työnteon ohessa ja pystyt pitämään suusi supussa työasioista.

Eniten 4-vastauksia: Sinä olet syntynyt luudanvarrelle! Mielestäsi vauhti, vaaralliset tilaanteet ja matsin jälkeiset voitonjuhlat tai häviön kyyneleet tekevät huispauksesta juuri sen mitä se on, koko taikamaailman yhdistävän urheilulajin. Sinulla on luontaiset johtamistaidot ja olet pätevä joukkueen kapteeni.

Eniten 5-vastauksia: Liemimyrkytyksien ja taikavahinkojen hoitaminen on erikoisalaasi. Pienestä pitäen olet tiennyt mitä tehdä, jos polveen tulee haava tai luu murtuu. Olet vahvimmillasi parantajana! Osaat noudattaa haavojen ja vammojen hoito-ohjeita, etkä lähde soveltamaan niitä, jos potilaan terveys on vaakalaudalla. Tunnet vastuusi ja kannat sen hyvin.

Eniten 6-vastauksia: Pankkiala ja vanhat haudat ovat kiehtoneet sinua aina, sinun uravalintasi on selvä. Olet kiroustenmurtaja joka löytää sitkeimmillekin kirouksille ja manauksille vastakiroukset ja -loitsut ja pitää päänsä kylmänä paineen alla.

Kirjoittanut: Lily-Bella Davies (serpentard)

Kategoria(t): Ammatti, Lehti 9: Syys-lokakuu, Testi Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Ammatinvalintatesti

 1. Paluuviite: Lehti 9: syys-lokakuu | Ikimuste

Kommentointi on suljettu.