Châteaulaisten syntymäpäiviä

Monilla Châteaulaisilla on synttärit syys-lokakuussa. Tällä palstalla onnitellaan vuosia täyttäviä ja pohditaan heidän hyviä puoliaan. Voit onnitella synttärisankareita lähettämälle heille pöllöpostia Taikakoulu Châteauhon!

1. syyskuuta: Cerinna Crèin 27 vuotta!

Cerinna on koulun loitsujen professori, vararehtori ja serpentardin tuvanjohtaja. Nainen on tiukka, mutta ystävällinen ja pitää oppilaat järjestyksessä tunneillaan. Lisäksi hän on voittanut aktiivisimman opettajan palkinnon kesällä 2015.

7. lokakuuta: Lloyd Frankowski 14 vuotta!

Lloyd on serpentardin tuvan iloinen ja avoin neljäsluokkalainen oppilas. Hän on selvästikin ollut ahkera, sillä poika oli viime lukukauden eniten pisteitä keränneiden joukossa.

19. lokakuuta: Sylviane Gren 12 vuotta!

Sylviane on pouffsoufflen tokaluokan ystävällinen ja iloinen oppilas, joka viihtyy useimpien oppilaiden kanssa. Monet myös viihtyvät Sylvianen seurassa juurikin iloisuuden ja ystävällisyyden takia.

21. lokakuuta: Lora Shelly 17 vuotta!

Lora on ystävällinen ja kohtelias seitsemäsluokkalainen Gryffondorin valvojaoppilas, joka huhujen mukaan pelaa Gwenog Jonesin valmentamassa juniorijoukkueessa. Tyttö ei kuitenkaan vaikuta ylimieliseltä tyypiltä, vaan hän on huomaavainen ja huumorintajuinen hauskuuttaja.

Nyt raikuva onnittelulaulu kaikille synttärisankareille (ellei professori Crèin määrää meitä siitä hyvästä jälki-istuntoon..)!

Kirjoittanut: Lily-Bella Davies (Serpentard)

Kategoria(t): Artikkeli, Lehti 9: Syys-lokakuu, Uutinen Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Châteaulaisten syntymäpäiviä

  1. Paluuviite: Lehti 9: syys-lokakuu | Ikimuste

Kommentointi on suljettu.