Joulukorttien teko-ohjeet

Hei ja hyvää joulun odotusta! Joulu on taas pian ovella, joten kannattaa viimeistään nyt aloittaa joulukorttien tekeminen. Joulukorttien tekeminen on aika kivaa ja muista on varmaan tosi kivaa saadakin itsetehtyjä joulukortteja. Mitään oikeita ohjeita niiden tekoon ei tosin missään nimessä ole, eli jos sinulla ei ole kaikkia seuraavaksi mainittuja se ei haittaa yhtään. Päinvastoin! Ohjeet ovat myös vain suuntaa antavia!

Muistakaa pitää hauskaa korttien teossa, ja kavereiden ja ystävien kanssa voi myös hyvin tehdä joulukortteja! Jos kuitenkin haluat muistaa heitä kortilla, saattaa olla vielä kivempaa, jos et tee heidän kortteja heidän paikallaollessa niin pääset yllättämään heidät!

Hyvää joulua, onnellista lomaa, erittäin hyvää uutta vuotta ja muutenkin mukavaa päivää toivottaen Sylviane Gren.

Tarvitset:
– innostusta
– joulumieltä
– pahvia
– kiiltokuvia
– paperia
– tusseja
– sakset
– liimaa
– mielikuvitusta
– kimalletta
– tarroja
– valokuvia
– kangasta

Työvaiheet:
1. Nauti aimo kulaus joulumieltä ja innostusta mielikuvituksen kanssa sekoitettuna.
2. Joko kuvittelet jo valmiiksi mielessäsi jonkun kivan joulukortin tai sitten siirryt suoraan vaiheeseen kolme.
3. Olipa suunnitelma tai ei ota pala pahvia tai kartonkia tai muuta hieman tukevampaa. Leikkaa se saksien avulla taikka revi paljain käsin sopivan kokoiseksi palaksi. Jos pala oli jo aiemmin sopivan kokoinen, voit halutessasi muotoilla saksien avulla haluamaasi muotoon. Saksien kanssa täytyy olla varovainen, sillä ne voivat olla aika terävät ja ei ole kiva asia jos loukkaa itsensä tai jotain muuta.
4. Seuraavaksi käytä mielikuvitustasi uudelleen! Voit halutessasi inspiroitua valokuvista tai jostain musiikista tai mistä tahansa ja sitten vain annat innostuneisuutesi viedä ja menet sen mukana.
5. Näin loppua kohden sinulla on aivan vapaat kädet. Käytä luovuutta, järkeä, iloa, kimalletta, kivoja asioita, rakkautta, joulumieltä! Kannattaa tosin halutessasi kirjoittaa tai jotenkin muuten merkitä että kyseessä on joulukortti, jos se ei muuten mahdollisesti käy ilmi. Omat jouluterveiset kannattaa myös ilmaista jotenkin!

Kirjoittanut: Sylviane Gren (Pouffsouffle)

Kategoria(t): Artikkeli, Lehti 10: Loka-marraskuu, Viihde Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Joulukorttien teko-ohjeet

  1. Paluuviite: Lehti 10: marras-joulukuu | Ikimuste

Kommentointi on suljettu.