Rousk-piparkakku!

Châteaun lumihuurteisella pihalla näköttää jättimäinen paketti, jonka hyvä tuoksu leijailee vuorienkin taakse. Sydämen muotoinen pakkaus sisältää yli 10 000 piparkakkua! Tosiaan, Châteauhun tuotiin viime viikolla maailman suurin piparkakkulähetys joka rikkoi monia ennätyksiä määrän että herkullisen makunsa kannalta. Kiinnostaako? Niin varmasti!

Taikakoulussa on valitettu monet joulut kuinka piparkakut loppuvat lyhyeen tai kuinka kotitonttujen paistamat kakkuset ovat kärähtäneitä. Tänä vuonna opettajat oppilaineen saivat kokea yllätyksen kun heti raskaat ovet avattuaan heidän edessään lepäsi komea
sydämen muotoinen lahjapaketti. Vielä yllättyneenpää väkeä oli kun pakkaus oli täynnä uunituoreita piparkakkuja. Paketin päällä oli pieni lappunen kirjoituksin; Iloista joulua Châteaun väelle! Mutta ei allekirjoitusta. Keneltähän olemme saaneet kunnian ottaa vastaan näin kirjaimellisesti ison lahjan?

On kuultu huhuja, että velhokylä Magickadun leipomolle on tehty mahdottoman suuri hiivatilaus, jonka vuoksi koko rakennuksen varastot tyhjenivät. Mutta ei huolta – herkkuja valmistetaan yhä edelleen. Tilaus tehtiin myös nimettömänä. Selvästikin lahjan antaja haluaa pysyä salassa.

Piparkakkulähetys sai kuitenkin omat merkintönsä ennätyskirjoihin ja Châteaun väki palkittiin suurella märällä glögiä. Varmasti maistuu pipareiden kera! Kuitenkin valmistajalla on tässä kuitenkin suurin kunnia, mutta Velhoennätys.OY kertoi toimittavansa arvoisen palkinnon heille. Onnen toivotukset myös minulta!

Käsi alkaa jo väsyä raapustamisesta eli taidampa mennä nauttimaan glögiä…KAPPAS! Leipomon työntekijät antoivat viime hetken vihiä, että tilaajat saapuivat jauhoin peitettyllä
rekalla ilmojen halki. Nimi oli kuitenkin tahrittu jauholla mutta monet erottivat selvästi sanat; Kanelia ja-.
Mitä-? Sen saat sinä selvittää!

Kirjoittanut: Heather Rose (Pouffsouffle)

Kategoria(t): Artikkeli, Ilmiö, Lehti 10: Loka-marraskuu Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Rousk-piparkakku!

  1. Paluuviite: Lehti 10: marras-joulukuu | Ikimuste

Kommentointi on suljettu.