Lehti 5: Pääsiäinen 2013

Tämä pääsiäismäinen Ikimusteen numero on syntynyt työllä ja tuskalla. Tai no ainakin työllä. Lehteen on tullut aikaisempia lehtiä vähemmän lukijoiden tekstejä, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö tekstit kuitenkin olisi hyviä. Lisäksi olen päätoimittajan ominaisuudessa kaivellut arkistoistani jotain aiheeseen liittyvää luettavaa. Mukavia lukuhetkiä!

Lehden sivut:

Mrs. Answer on sairaslomalla kevätflunssan takia, eikä hänen palstaansa siksi ole saatu lehteen asti. Seuraavaan lehden numeroon mennessä Answer kuitenkin on taas lupautunut kokoamaan vastauksia kiperiin kysymyksiin. Niitä saa mielellään jättää hänelle toimituksen vieraskirjaan.

Saat kommentoida artikkeleita vapaasti. Keskustelu on sallittua ja suotavaa. Kommentoinnin yhteydessä vaadittavaan sähköpostiin ei lähetetä spämmiä, eikä sitä jaeta eteenpäin.

Viidennen lehden tekstien luomiseen ovat osallistuneet:

Voit nyt osallistua seuraavan lehden tekoon! Klikkaa itsesi Toimituksen sivulle saadaksesi tarkempia ohjeita.

2 vastausta artikkeliin: Lehti 5: Pääsiäinen 2013

  1. Delia Wriston (puuskupuh) sanoo:

    Lehti on taidettu tehdä vähän huolimattomasti (tai se on vielä keskeneräinen). Tämähän on viides eikä neljäs lehti ja lisäksi lehden tekoon on osallistunut Lona Chrower. Seuraava Ikimusteen numero ei varmaankaan ole pääsiäisnumero ja materiaalien viimeinen toimituspäivämäärä ei varmaan ole 17.3.

    • Kata sanoo:

      Kiitos huomautuksesta. Sivun alareunaan oli jäänyt pari vanhaa riviä ja Lona oli unohtunut. Nyt kuitenkin korjattu. Syytetäänkö vaikka sitä Mrs. Answerin kärsimää flunssaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s